Nieuw jasje voor Brezan Arnhem

De Brezan vestiging in Arnhem houdt vandaag (27 augustus) open huis in de totaal vernieuwde vestiging aan Veldhoven 4. Van 17.30 tot 20.00 uur wordt de vernieuwde locatie feestelijk ingewijd.

Brezan Arnhem heeft een flinke metamorfose ondergaan. Zo ligt er een nieuwe vloer; is de verlichting verbeterd en zijn de schappen opnieuw en overzichtelijker ingedeeld. Volgens Björn Berendsen was de locatie ook toe aan een vernieuwing. “Ja, dat wordt centraal gestuurd maar we zijn er natuurlijk erg blij mee. Ook de klanten reageren positief op de verbouwing.” Bij de vestiging in Arnhem werken negen mensen.

Brezan Arnhem beschikt sinds kort, net als alle andere vestigingen, over het nieuwe logistieke systeem Blue Eagle. Hiermee wordt de voorraad bij de grossiers elke week geactualiseerd op basis van de bestelhistorie. Berendsen: “Zo kunnen we de voorraden opschonen en/of uitbreiden. Als er bijvoorbeeld drie paar specifieke remblokken worden besteld voor de apk, leggen we daar een voorraad van aan. Zo kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn.”

Lees meer over Brezan in het volgende nummer van Aftersales Magazine.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.