Nieuw pand en uitbreiding productlijnen Sinatec Europe

Sinatec Europe is op 1 oktober haar nieuwe pand ingetrokken. Om de groei van de afgelopen jaren te kunnen voortzetten is voor een locatie gekozen aan de Brieltjenspolder in Made, een bedrijfspand met 800 vierkante meter magazijnoppervlak. Ook de productlijnen zijn verder uitgebreid.

Voor Sinatec is dit inmiddels de tweede verhuizing in twee jaar. De groei van de afgelopen jaren heeft Sinatec Europe mede weten te realiseren door het introduceren van nieuwe productlijnen. De meest recent toegevoegde productlijn zijn de TPMS-producten, een lijn die bestaat uit TPMS sensor ventielen, service-producten en TPMS Tools. Als een van de eerste introduceerde Sinatec Europe onder haar label Unimotive een complete range TPMS-producten, en startte vrijwel meteen met het delen van de kennis door middel van trainingen aan de grossiers en garagisten.

Recentelijk is Sinatec Europe officieel distributeur geworden van Schrader TPMS ventielen en Bartec TPMS Tools. “Met het distributieschap van Schrader producten hebben we een mooi OE product wat we aan kunnen bieden, en maakt ons assortiment compleet. Ook het distributieschap van Bartec TPMS tools stelt ons in staat de klant een keuze te stellen tussen de merken die we al voerden, Ateq TPMS Tools, Cub & Alligator. We zijn trots dat betrouwbare producenten in de markt kiezen voor Sinatec Europe als distributeur en we gaan er ook alles aan doen om er een succes van te maken” aldus Gijs Jespers, directeur van Sinatec Europe.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.