Nieuw taxatiesysteem met 0900-Taxatie

0900-Taxatie start met een nieuw taxatiesysteem, dat gericht is op het omzetten van een taxatie in een gegarandeerde taxatiewaarde door middel van een voucher. Hiermee wil 0900-Taxatie zekerheid bieden aan autobedrijven en dealerholdings.

Jos Nijland van 0900-Taxatie: “Er is geen abonnement nodig dus men kan direct gebruikmaken van onze dienst. Terwijl de aanvrager bij de auto staat heeft deze direct contact met 0900-Taxatie. De taxateurs vragen om de juiste gegevens en naar de specifieke kenmerken van de auto. Een van onze taxateurs geeft daarop direct de 0900-Taxatievoucher af, die de aanvrager per e-mail ontvangt. Deze gegarandeerde waarde biedt dus direct zekerheid over de onderhandelingspositie met de klant.”
Als de deal doorgaat, dan kan de voucher verzilverd worden door te klikken op een link in de ontvangen e-mail. De aanvrager betaalt 1,30 euro per gesprek.

Persoonlijk contact vindt initiatiefnemer Jos Nijland belangrijk. “Daarom investeert 0900-Taxatie in de telefonische bereikbaarheid. Binnen twee minuten geven zij een gefundeerde en gegarandeerde waarde af.” Om aan de vraag te kunnen voldoen heeft 0900-Taxatie een nieuw dienstencentrum geopend, dat zes dagen per week geopend is.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.