Nieuw: vacatures en opleidingen

Aftersales Magazine heeft twee nieuwe modules op haar website in gebruik genomen. Met Aftersales Jobs en Aftersales Agenda richt zij zich op vacatures en de markt van trainingen, opleidingen en workshops. Met de toevoeging van deze modules wordt Aftersalesmagazine.nl steeds meer hét complete platform voor de autobranche.

Via de menuknop Jobs kunnen vacatures gevonden worden in diverse categorieën en werkgebieden. Lezers die zich voor tachtig euro per jaar registreren in Studio Aftersales, kunnen onder meer vijftien vacatures tegelijk (meer op aanvraag) plaatsen in Jobs. Het lidmaatschap heeft nog veel meer voordelen, zoals twee dagen voor iedere verschijningsdatum exclusief toegang tot de online-versie van het magazine en korting op (after)salestrainingen en consultancy.

Aftersales Agenda geeft een overzicht van trainingen, opleidingen en workshops in de autobranche. De module bevat directe links naar actuele en toekomstige opleidingen van de aanbieders. Via de eenvoudige zoekfunctie kan bijvoorbeeld op naam, plaats, datum en omschrijving gezocht worden. In de agenda-spotlight staan de vijftien meest gewilde trainingen opgesomd.

Lid worden van Studio Aftersales? Ga naar:
www.aftersalesmagazine.nl/studio

Snel de modules bezoeken? Ga dan naar:
www.aftersalesmagazine.nl/jobs
www.aftersalesmagazine.nl/agenda

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *