Nieuw wit grondmateriaal van Glasurit

Fabrikant van autoreparatielakken Glasurit komt met een nieuw wit CV-grondmateriaal voor bedrijfsvoertuigen. In combinatie met Glasurit 922-180 CV-Füllerhärter, zorgt de nieuwe 284-45 CV-Füller voor een betere aflak en nog meer schittering en glans. Dit komt door de verbeterde vloei-eigenschappen.

Naast de aanzienlijke verbetering van het eindresultaat is het grondmateriaal ook flexibeler in te zetten. Het witte grondmateriaal kan nat-in-nat worden verwerkt, maar kan zo nodig na droging ook worden geschuurd. Daarnaast is het gemakkelijker om de aflakkleur aan te kleuren of een bepaalde grijstint te bereiken met het nieuwe CV-grondmateriaal dan met zijn voorganger. Dit zorgt voor een betere dekkracht, met name op moeilijk bereikbare plaatsen. Het materiaal kan ook worden toegepast op zachte kunststof oppervlakken.

Overigens gaat Glasurit de strijd aan met ‘bedrijfsblindheid’ middels het onlangs gestarte Efficiency Programma. Lees er hier alles over >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *