Nieuwe apps voor Renault Trucks

Ter gelegenheid van de nieuwe productrange introduceert Renault Trucks twee nieuwe smartphone applicaties: The Range en Cost Saver. Deze twee applicaties zijn speciaal ontwikkeld voor de transportbranche.

De app The Range is volledig gewijd aan de presentatie van het nieuwe Euro 6 gamma. Het bevat alle voertuigen voor het lange afstand vervoer, (zware) bouw en distributie. De voornaamste kenmerken van alle voertuigen staan erin en tevens zijn er een 360° animatie en tientallen foto´s, van zowel in- als exterieur, beschikbaar. Met de contactfunctie wordt direct de dichtstbijzijnde dealer inclusief contactgegevens weergegeven.

Cost Saver helpt operationele kosten te optimaliseren. Het werkt eenvoudig: het bevat een overzicht van alle Renault Trucks oplossingen waarmee de kosten per voertuig omlaag gebracht kunnen worden. Door het invoeren van persoonlijke informatie in de calculator krijgt de gebruiker direct te zien wat hij kan besparen. Daarna kan hij desgewenst direct contact opnemen met Renault Trucks om gezamenlijk de meest geschikte transportoplossingen te bepalen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.