Nieuwe b-to-b autozoekmachine

Autobingooo, leverancier van het professionele platform Autobingooo Carsearch, maakt bekend dat zij haar activiteiten is gestart in de Benelux-landen.

Doelgroepen zijn de zakelijke gebruikers betrokken in de nationale en internationale gebruikte autohandel, inclusief – naast autohandelaren – merkdealers, leasemaatschappijen en auto-importeurs. Voor gebruik van de software geldt een jaarabonnement.

Autobingooo Benelux verzorgt vanuit Nederland de promotie, verkoop en ondersteuning naar klanten in de Benelux.

"Autobingooo heeft de afgelopen acht jaar een uitstekende reputatie opgebouwd als leverancier van onze Europese zoekmachine voor gebruikte auto’s. We leveren een onafhankelijke en stabiele zoekmachine voor gebruikte auto’s binnen Europa en daarbuiten", aldus Erich Kuhns, mede-eigenaar van Autobingooo. "Onze Europese online zoekmachine, Carsearch, kan op een snelle, gebruiksvriendelijke en slimme manier de scherpst geprijsde occasion vinden in meer dan 45 toonaangevende autoportalen."

"Ons eerste doel is dat Autobingooo in de Nederlandse en Belgische markt op dezelfde wijze wordt geaccepteerd als in de andere landen. Naast Duitsland zijn we ook actief in bijvoorbeeld Polen, Frankrijk, Spanje en de Verenigde Staten. Handige functionaliteiten hebben onze bestaande klanten tijdwinst en financiële besparingen opgeleverd. Onder andere dankzij het instellen van meerdere zoekopdrachten, het gebruik van de prijsstatistieken en bijhouden van statijden."

Speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse markt is de rest-BPM calculatie, die het international zoeken naar gebruikte auto’s – in combinatie met het nemen van aankoop- en verkoopbeslissingen – eenvoudig maakt.

 

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *