Nieuwe bandenwebshop in Nederland

De online bandenaanbieder Popgom is nu ook actief in ons land met de verkoop van banden en de montage ervan. De website Popgom.nl is gebaseerd op het concept ‘alles in één’. De website heeft meer dan één miljoen banden op voorraad van erkende bandenfabrikanten.

Popgom is al een paar jaar actief op de Europese markt in Frankrijk, Duitsland, Spanje, Oostenrijk, Zwitserland, Hongarije, Tsjechië en Slowakije. Daar komt Nederland nu dus bij. De online portal bevat ook productinformatie zoals testresultaten. Banden bestellen en het maken van de montageafspraak kost de gebruiker nog geen vijf minuten.

Popgom is opgericht door Christophe Tesseraud uit Frankrijk, die voorheen enkele jaren als IT-manager heeft gewerkt bij Michelin. De site heeft inmiddels meer dan 2.000 bandenspecialisten aan zich gekoppeld door heel Europa. Tyredating is de organisatie achter de Popgom-websites, waarin onder meer Michelin aandeelhouder is.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *