Nieuwe CEO bij Sator

De Amerikaan Sinon Galvin (1962) heeft per één augustus het roer overgenomen van Adriaan Roggeveen bij Sator. Galvin is een ‘volbloed’ LKQ-manager. Hij werkt al ruim 15 jaar bij de groep.

Tot voor kort was hij chief information manager oftewel de cijferaar en analist van LKQ. Hiervoor bekleedde hij de functie van senior vice president revenu optimization (omzetoptimalisatie) en daarvoor van vice president management information systems en e-commerce. Vooral de functie vice president omzetoptimalisatie komen we in Nederlandse organisaties nog weinig tegen.

In welke hoedanigheid Adriaan Roggeveen bij Sator en LKQ Europe betrokken blijft, is nog onbekend. Sator is naast het zusje van ECP in Groot-Brittannië het moederbedrijf van Van Heck, Havam, Kuhne, Harrems Tools, Nipparts, Hartsant, Van Heck Interpieces en de grossiersgroepen Rijsbergen Cartal, Heuts, Slager, Veam en Primaparts. De recentelijk aangekondigde overname van de automaterialenactiviteiten van Imbema ligt nog ter goedkeuring bij de ACM.

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1846 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *