Nieuwe datum klassiekerfeest

De tiende editie van het Concours d’élégance Paleis Het Loo in Apeldoorn vindt in 2012 plaats op 23 en 24 juni. Dat is twee maanden eerder dan gepland. Reden voor de verplaatsing is om nog meer topdeelnemers op het klassiekerevenement te kunnen verwelkomen.

Daarmee past het evenement beter in de rij van grote internationale auto-evenementen als Villa d’Este in Italië (mei), Schloss Dyck en Schwetzingen in Duitsland (juli en september), het concours in het Amerikaanse Pebble Beach (augustus) en de Goodwood Revival in Engeland in september.

Organisatoren Timo Rietbergen en Jan-Peter Nijmeijers: “Sinds de start van het Apeldoornse Concours d’élégance in 1999, werd het evenement gehouden na de zomervakantie. Ongemerkt had de vakantieperiode invloed op de organisatie. Vaak bleken de topstukken die wij wilden laten zien, op weg naar een ander prestigieus concours ergens ter wereld. Met het verplaatsen van ons evenement omzeilen we dat probleem.”

Er worden zo’n zestig bijzondere klassiekers verwacht, die worden ingedeeld in thema’s. Het idee is ook om vier opvallende, spraakmakende of bijzondere modellen van een merk of volgens een bepaald thema samen te voegen om zo interessante tentoonstellingen binnen het autofeest te creëren. Er komt ook een klassiekerparkeerplaats, waar bezoekers met hun klassieke auto, gratis parkeren.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *