De zevende editie van de InterClassics Classic Car Show in Brussel heeft afgelopen weekeinde in totaal 24.000 bezoekers getrokken. Dat is een stijging van 26 procent ten opzichte van de editie in 2021.

Manager Erik Panis: “De positieve reacties van onze sponsoren, exposanten en bezoekers maken duidelijk dat – ondanks de financiële onzekerheid in de wereld – classic cars nog altijd een uitlaatklep zijn voor menigeen. Daarnaast zijn we trots dat het evenement weer op het bezoekersniveau van voor de pandemie is. Dat geeft hoop voor de toekomst!”

Verkoop

InterClassics is voor zowel professionele klassiekerdealers als particuliere verkopers van grote betekenis voor de verkoop. Erik Michiels, directeur van het Porsche Centre Antwerpen: “Voor ons is de samenwerking heel belangrijk. InterClassics geeft ons een forum waar wij onze luxemerken in de kijker kunnen stellen. Door onze jarenlange deelname zien wij dat de beurs ieder jaar kwalitatiever wordt en daarmee het niveau stijgt. Je voelt de passie onder bezoekers in het salon naar boven komen. Als je dat in zo’n omgeving in de verf kan zetten is dat natuurlijk uitermate belangrijk.”

Julian Messent van Historic Competition Services: “Classic Car Show Brussels is ideaal omdat het midden in ons klantenbestand plaatsvindt. Daarnaast focussen wij ons wereldwijd. InterClassics biedt de kans om te exposeren aan onze voornaamste klanten. Zoals ook dit jaar is de show voor ons succesvol gebleken!”

Maastricht

Na twee keer te zijn uitgesteld vanwege de Covid-pandemie vindt de Nederlandse editie van InterClassics in Maastricht plaats van 12 tot 15 januari 2023. Deze show staat in het teken van ‘Dutch Grand Prix Classics’. Hiervoor werkt de organisatie samen met internationale musea en privéverzamelaars. Alle geëxposeerde Formule 1-wagens zijn verbonden aan de bijzondere geschiedenis van de Formule 1 op het circuit van Zandvoort.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties