Nieuwe directeur Alwaysbemobile

Anthonie Zoomers is met ingang van 1 oktober benoemd tot algemeen directeur van The Alwaysbemobile Company, moederbedrijf van onder meer de franchiseketen Profile Tyrecenter met 225 vestigingen in Nederland en België. Zoomers volgt Patrick Ledegang op die deze positie sinds augustus 2013 op interim-basis vervulde in combinatie met zijn functie van financieel directeur.

Zoomers is een gelouterde bestuurder en algemeen directeur met ervaring onder meer op het gebied van internationale handel, retail en franchise. Hiervoor was hij bij Agri Holding als ceo a.i. eindverantwoordelijk voor de franchiseformule Welkoop/Boerenbond (230 winkels).

Volgens Job van der Have, voorzitter van de Raad van Commissarissen van The Alwaysbemobile Company, moet Zoomers met de franchisenemers verder bouwen aan een ‘organisatie waarbinnen de zelfstandige ondernemers optimaal kunnen profiteren van sterke merken, ondersteunende faciliteiten en een krachtige inkooporganisatie’.

Patrick Ledegang blijft nog enkele maanden aan als financieel directeur om een zorgvuldige overdracht te waarborgen en de selectie van een nieuwe financieel directeur te begeleiden. Zoals eerder gemeld heeft Patrick Ledegang de persoonlijke keuze gemaakt om The Alwaysbemobile Company te verlaten. Na zeven jaar is hij toe aan een nieuwe uitdaging als financieel directeur bij een andere organisatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.