Nieuwe directeur bedrijfsvoering voor RDW

Vanaf 1 juli 2016 is Zeger Baelde de nieuwe directeur bedrijfsvoering van RDW. De huidige directeur bedrijfsvoering Hans van Santen treedt op dat moment terug. De minister van Infrastructuur en Milieu heeft Baelde onlangs formeel benoemd voor vijf jaar waarna herbenoeming kan volgen.

Baelde heeft binnen de RDW diverse managementfuncties vervuld. Tot 1 juli is hij manager van de divisie registratie en informatie. Van Santen wordt adviseur voor de directie.

De Raad van Toezicht van RDW heeft Baelde als kandidaat voorgedragen aan de minister van IenM. Door de verschillende managementposities die Baelde heeft bekleed, heeft hij veel kennis en inzicht verkregen in de RDW-processen, financiën en ICT. In de functie van directeur bedrijfsvoering kan hij deze ervaring goed gebruiken om samen met algemeen directeur Ab van Ravestein, invulling te geven aan de nieuwe strategie van RDW.

De kennis en ervaring van Hans van Santen blijft behouden voor RDW. Als adviseur voor de directie concentreert hij zich de komende jaren op een aantal dossiers, zoals Remote Document Authentication (RDA) en eID (elektronische identiteit).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.