Nieuwe financieel directeur Arval NL

Peter Nijman (42) start per 1 mei als financieel directeur bij Arval Nederland. Hij volgt Rob Metselaar (48) op, die vanaf dezelfde datum een internationale functie bij Arval vervult als CFO Northern Europe.

Na zijn afgeronde studies in controlling, finance en accounting, deed Peter Nijman ruime ervaring op in de leasebranche. De afgelopen jaren werkte hij onder andere voor Athlon Car Lease als finance manager en als country finance manager in Frankrijk voor DLL / Athlon Car Lease.

Rob Metselaar is in zijn nieuwe rol eindverantwoordelijk voor de financiële organisaties van Arval in negen landen, waaronder Duitsland, Finland en de Benelux. Hij ondersteunt deze landen in de verdere ontwikkeling van de finance functie, delen van best practices en het optimaliseren van financiële processen.

Liam Donnelly, algemeen directeur Arval Nederland licht toe: “De combinatie van zijn brede financiële achtergrond en kennis van de leasebranche maakt Peter de ideale kandidaat om Rob op te volgen. En na een uitgebreide loopbaan bij Arval Nederland is het voor Rob natuurlijk een uitgelezen kans om zijn expertise op internationaal vlak uit te gaan oefenen. Ik wens beide heren veel succes met hun nieuwe uitdaging.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.