Nieuwe kentekenreeks lichte bedrijfswagens

De RDW is vandaag gestart met de uitgifte van een nieuw kenteken voor alle lichte bedrijfswagens. Het bestaat uit de combinatie ‘letter, cijfer, cijfer, cijfer, letter, letter’. De eerste variant is V-001-BB.

De vorige reeks heeft de RDW bijna 4 jaar uit gegeven. De nieuwe kentekenreeks zal naar verwachting ook ongeveer vier jaar mee gaan. Het is de elfde combinatie van het Nederlandse kenteken voor bedrijfsauto’ s sinds de landelijke registratie in 1951 in Nederland begon. Daarmee loopt deze kentekenreeks voor op de kentekenreeks van personenauto’s.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.