Nieuwe Kia-dealer in Eindhoven

Content Autogroep aan de Vaalserbergweg in Eindhoven is de nieuwe Kia-dealer voor die regio. Kia Motors moest op zoek naar een nieuwe dealer, omdat de vorige dealer Auto Braat in april 2009 failliet is gegaan en het contract van de huidige dealer, Auto Zuid, is beëindigd.

Kia heeft in 2011belangrijke modelintroducties gepland staan. "Kia maakt momenteel een enorme groei door waarin nieuwe modellen elkaar in hoog tempo opvolgen. We waren daarom op zoek naar een sterke partner waarmee we de groei van ons merk kunnen optimaliseren. Met Content Autogroep hebben we deze partner gevonden", aldus Kia Nederland directeur Cor Baltus.

In het Eindhovens Dagblad staat vandaag dat Herman Driessen het dealerschap van Kia overneemt van Auto Zuid in Eindhoven en begin volgend jaar verder gaat als Content Autogroep. Volgend jaar wordt Content ook dealer van Lancia. Volgende maand verhuisd het bedrijf naar de garagepanden van het vroegere HDMG in de Woenselse Autowijk. Driessen is eigenaar geweest van HDMG, totdat zijn bedrijf in 2008 failliet is gegaan. Hij wil ook elektrische auto’s en scooters gaan verkopen op Autowijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *