Nieuwe klacht Volvo-reclame door Carglass

Volvo Cars Nederland moet opnieuw het uitzenden van een radiocommercial staken. Carglass heeft hierop aangedrongen, omdat de spot volgens hen onwaarheden bevatte over autoruitvervanging. Onlangs moest de autofabrikant nog een radiocommercial aanpassen na een klacht van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven.

Volvo verkondigt in de reclame dat alleen de totale veilig gewaarborgd wordt als een officiële dealer de voorruit vervangt. Carglass is het niet eens met die bewering, want ook zij heeft alle expertise in huis om autoruiten van Volvo’s te repareren of vervangen. Hierbij is ook de totale veiligheid van de auto en alle systemen gegarandeerd.

Wanneer Volvo de commercial niet aanpast, dan overweegt Carglass naar de Reclame Code Commissie te stappen. De gang naar de rechter behoort ook tot de mogelijkheden.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.