Nieuwe Lancia en Chrysler-dealers

In het intergratieproces tussen Lancia en Chrysler zijn een aantal dealervestigingen vernieuwd en enkele nieuwe toegevoegd. Per juni volgend jaar zijn de productlijnen en distributienetwerken geïntegreerd.

De eerste Chrysler-Jeep-Dodge-dealers die ook officieel Lancia gaan verkopen en onderhouden, zijn autobedrijf Jan Hop in Goes èn Roosendaal, dealerbedrijf Kien in Velp én Nijmegen en vanaf 15 december ook de Content Autogroep in Eindhoven.
Algemeen directeur van Fiat Groep Nederland Giorgio Gorelli heeft duidelijke toekomstplannen: "Op korte termijn zullen meer nieuwe en vernieuwde dealers volgen. We hebben alle vertrouwen in een goede en prettige samenwerking en zijn ervan overtuigd dat de verkopen naar een hoger niveau getild gaan worden."

De importeur verwacht dat dit jaar nog zeker acht Chrysler-Jeep-Dodge-dealers de huidige Lancia producten zullen gaan verkopen en onderhouden. Op 1 juni 2011 zal het volledig vernieuwde Lancia netwerk, bestaande uit 29 dealerschappen en 34 verkooppunten, volledig operationeel zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.