Nieuwe leden Bovag-bestuur

Het Bovag-verenigingsbestuur heeft drie nieuwe leden mogen verwelkomen. Het zijn de ondernemers Derk de Haas, Peter de Rooy en Timon Rutte. Zij treden aan op 1 januari 2015. Eric Tak, Marco van Beek, Theo Fledderus, Henk Rotman, Egbert van Drie en Roger Keijbeck treden af.

Het verenigingsbestuur telt vanaf 1 januari 2015 zeven leden: voorzitter Bertho Eckhardt, penningmeester George Seitzinger, de nieuw gekozen leden De Haas, De Rooy en Rutten en de twee directeuren : Peter Niesink en Bart de Vries.

Derk de Haas (53) is DGA van de Indumij Groep, merkdealer van onder meer Renault, Nissan, Dacia en Kia met vestigingen in onder meer Breda en Dordrecht. Bij Indumij werken circa 200 mensen en het bedrijf behoort tot de top 25 dealerholdings in Nederland. Derk de Haas is momenteel lid van het afdelingsbestuur Autodealers.

Peter de Rooy (53) is mede-eigenaar en algemeen directeur van De Rooy Beheer in ’t Goy. Onderdelen van dit bedrijf zijn universeel autobedrijf De Rooy (reparatie en onderhoud van personenauto’s, bestelauto’s, truck en trailer), AVIA Tankstation de Rooy, LeaseProf Service Center de Rooy (reparatie en onderhoud voor de leasemarkt) en de Rooy Transport-Logistiek (Benelux en Europese distributie, internationaal transport, op- en overslag).

Timon Rutten (37), mede-eigenaar en founder van IBG / Hans Struijk Fietsen, een online en offline retailer van fietsen en aanverwante producten met veertien fysieke vestigingen en vier webwinkels. Timon Rutten is momenteel lid van het afdelingsbestuur Fietsbedrijven

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.