Nieuwe Mazda-dealer in Meppel

Autobedrijf Arend Benthem is vanaf 1 mei de nieuwe Mazda-dealer in Meppel, Steenwijk en omgeving. Het bedrijf is inmiddels twaalf jaar Seat-dealer en heeft in het huidige pand de showroom nu ook ingericht voor Mazda.

“Mazda is zodanig gepositioneerd dat het zich goed kan onderscheiden met zijn premiumuitstraling, betrouwbaarheid en sportiviteit. Bovendien ben ik zeer tevreden met de eigen, enigszins afgescheiden showroom voor Mazda en ben er van overtuigd dat we op deze wijze een nieuwe start kunnen maken met het merk in Meppel en omgeving”, aldus directeur Arend Benthem.

De opening van de nieuwe dealer valt samen met de introductie van de 2 Bi Fuel, de eerste Mazda in Nederland met een a-label. Deze zuinige auto is vorige week onthuld op de Auto RAI.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.