Nieuwe oliewijzer op internet

Na Kühne automotive, in samenwerking met Comma Oil en Olyslager, komt nu ook oliespecialist Méguin (Liqui Moly) met een nieuwe gratis oliewijzer. Op Meguin.nl kan het kenteken worden ingevoerd om vervolgens alle geschikte oliesoorten in beeld te krijgen. Méguin producten worden in Nederland via Mate for Cars aangeboden.

“Hiermee willen wij onze service aan autorijders, garages en de vakhandel verbreden”, aldus Volker Gernth, exportmanager bij Méguin. “Men hoeft alleen het kenteken in te voeren. Vervolgens verschijnt een lijst, waarin behalve alle voor het voertuig geschikte oliesoorten ook de voor transmissie, assen en servobesturing benodigde oliën staan aangegeven. Deze gegevens kunnen uitgeprint en in de auto bewaard worden, zodat men altijd weet wanneer er weer olie bijgevuld of ververst moet worden.”

Wie het kenteken even ‘kwijt’ is, kan het merk, het model en de motortype ook handmatig kiezen om de benodigde specificaties te verkrijgen.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.