Nieuwe onderdelenlijn voor klassieke Citroen

De Graaf Automaterialen uit Zoeterwoude, een internationale groothandel voor Peugeot en Citroën, introduceert Parts Industries Classic Quality (PICQ). Dit is een geregistreerd merk voor een kwalitatief hoogstaand product voor de klassieke Citroën, zoals de 2CV, de ID/DS, de Traction Avant en de bestelwagen HY.

PICQ is volgens de initiatiefnemer een viersterrenproduct, vergelijkbaar met de originele kwaliteit van destijds of beter door de huidige technologie. “Te denken valt aan de pasvorm, materiaalkeuze, duurzaamheid, werking en bescherming. Matching Quality als het gaat om vergelijk met OEM-producten die destijds origineel in de productielijn werden verwerkt”, aldus De Graaf.

Inmiddels bestaat het assortiment uit ruim 900 producten. In de lijn zijn onder meer sierlijsten opgenomen, maar ook rubberdelen, verlichting, motordelen, bumpers, lagers en plaatwerk. De Parts Industries Classic Quality-producten zijn verkrijgbaar bij de Citroën-specialist en kennen een garantieperiode van twee jaar.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *