SKF beantwoordt de vraag naar budgetdelen voor oudere auto’s. De onderdelenproducent biedt sinds kort haar wiellagersets dertig procent goedkoper aan. De nieuwe prijszetting moet garagehouders en autorijders een hart onder de riem steken tijdens economisch zware tijden.

Gaetan Pashuysen, salesmanager aftermarket bij SKF VSM Benelux: “We hebben vastgesteld dat specifiek eigenaars van oudere auto’s onder druk staan en moeite hebben om hoge prijzen te betalen voor onderdelen, vooral als de waarde van het voertuig relatief laag is. Daarbij komt dat eigenaars en automechanici niet willen toeleggen op de kwaliteit, de veiligheid of de betrouwbaarheid door het plaatsen van niet originele onderdelen.”

SKF heeft daarom besloten om haar wiellagersets tegen een lagere prijs te verkopen. “We willen onze reputatie als leverancier van topkwaliteit aanhouden en onze klanten ervan overtuigen dat de beste onderdelen in hun auto worden gemonteerd. Nu krijgen ze niet alleen de beste onderdelen maar ook nog tegen aantrekkelijke prijzen”, aldus Pashuysen.

De wiellagersets van SKF kunnen onder meer worden gebruikt in de Audi 100, Citroën Xsara, Fiat Punto, Ford Escort, Peugeot 106, Renault Scenic en de VW Golf.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties