Nieuwe president Honda Nederland

Honda Nederland heeft met ingang van 1 april de 48-jarige Katsushi Inoue aangesteld als nieuwe president. Hij was sinds 2010 president van Honda Polen en volgt nu de heer Yuishi Fukuda op.

Inoue is in zijn nieuwe functie ook president van Honda Duitsland en Honda België. Het automerk heeft in Nederland ook een nieuwe rechterhand van de president aangesteld. Ryohei Yufu is ook op 1 april begonnen en vervulde eerde dezelfde functie bij Honda Frankrijk.

Katsushi Inoue begon zijn carrière bij Honda in 1986. Sindsdien was hij actief bij onder meer het hoofdkantoor in Tokyo, Maleisië en Thailand. Als manager van de afdeling voor Zuid West Azië op het Honda hoofdkantoor in Japan, deed hij nog meer internationale ervaring op. In 2009 werd hij Chief Executive Officer van Honda Motor Europe. Sinds 2010 was hij president van Honda Polen.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.