Nieuwe Renault Store VKV Groep

In 2013 opende de VKV Groep de eerste Renault Store in Europa, in de vestiging Rotterdam Alexander. De afgelopen twee maanden zijn de Renault Stores in Waalwijk en Spijkenisse geopend en aanstaande vrijdag komt hier de Renault Store in Rotterdam Zuid bij. 

De vestiging in Rotterdam Alexander had dus de Europese primeur, maar vorig jaar is ook het nieuwe pand voor VKV Wijk bij Duurstede direct ingericht volgens het nieuwe Renault concept. Dit jaar waren de vestigingen in Spijkenisse, Waalwijk en Rotterdam Zuid aan de beurt. In 2017 worden de plannen voor de andere Renault-vestigingen concreet gemaakt.

In de vestigingen, die volledig de merkidentiteit uitstralen, kunnen nieuwkopers een auto samenstellen door middel van touchscreenschermen. Hoe hun keuze in werkelijkheid oogt is op die manier direct te zien. De werkwijze geldt voor het hele modelgamma. Aan de nieuwe Renault Store in Rotterdam Zuid wijdt de VKV Groep vrijdagavond (16 december) van 17.00 tot 21.00 uur een speciale openingsavond. De onderneming bestaat in 2016 negentig jaar en is behalve van Renault ook dealer van Nissan en Dacia. Bovendien is ze importeur van Infiniti. Met vijftien vestigingen behoort de groep tot de vijftien grootste dealerholdings van Nederland. 

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *