Nieuwe schuurlijn voor Care Autoschade

Care Autoschade en 3M Autoschadeherstel breiden de samenwerking uit. Alle 68 vestigingen van de in de Benelux opererende schadeherstelketen gaan werken met een compleet nieuwe 3M-schuurlijn. De inzet van deze nieuwe 3M-schuurmaterialen maakt de voorbewerking sneller en kostenefficiënter.

Met de visie ‘One Way Of Working’ streeft Care Autoschade een uniforme werkwijze voor alle vestigingen na. Het doel: met minder (verschillende) producten, sneller en goedkoper altijd het beste resultaat bereiken. In dit kader hebben 3M en Care Autoschade het voorbewerkingtraject aangepakt. Na uitgebreid testen is de beste werkwijze en het ideale schuurproductenpakket gevonden om het proces te optimaliseren.

Met de ingebruikname van de nieuwe 3M-schuurlijn is de voorbewerkingafdeling helemaal naar wens. Op korte termijn zijn de overige werkprocessen aan de beurt. Uniforme werkwijze en optimalisatie van het productenpakket kunnen mogelijk ook daar een hogere processnelheid realiseren tegen lagere kosten. 3M Autoschadeherstel werkt samen met Care Autoschade aan een blijvende focus op “Total cost of ownership”. Bij het werken met 3M-schuurmaterialen adviseert 3M het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals producten voor oog-, hand-, oor- en ademhalingsbescherming.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.