Nieuwe werkplaats en uitbreiding Huisman Auto

Marc Huisman Autobedrijf in Alphen aan den Rijn heeft sinds 11 januari 2012 haar werkplaats volledig vernieuwd en daarbij twee extra werkplekken gerealiseerd. De oude werkplaats was dertig jaar oud en in 2009 overgenomen van BMW-dealer Hans Severs. De verbouwing heeft ruim anderhalve week in beslag genomen.

Marc Huisman: “Door het groeiende aantal klanten was uitbreiding na 2,5 jaar noodzakelijk. De complete inventaris en vloer zijn vervangen door Autec-VLT en Vermeulen Kunststoffen Vloeren. De vier hefbruggen zijn vervangen door modernere hefbruggen. Doordat deze een stuk minder ruimte innemen, was het mogelijk twee extra bruggen te plaatsen binnen dezelfde ruimte. Hierdoor kunnen de klanten nog sneller geholpen worden bij bijvoorbeeld spoedreparaties.”

Het autobedrijf is de afgelopen jaren gegroeid van één naar vijf monteurs. “De zes hefbruggen waren dan ook echt een must. Veel verder groeien in het huidige pand zit er niet in”, aldus Huisman. Dat ziet de ondernemer op deze locatie ook niet zitten. “Te groot worden op één locatie gaat ten koste van de persoonlijke benadering.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *