Nieuwe wielwisselset van Facom

Een goed doordachte en veilige opberging van werktuigen is cruciaal in een professionele omgeving. Met die gedachte voor ogen heeft Facom een nieuwe wielwisselmodule gelanceerd. Ontworpen om een ruime waaier tools, gebruikt bij het verwisselen van banden en wielen, nu veilig te kunnen opbergen in een gereedschapswagen.

De nieuwe module omvat een voorgesneden inlay in foam voor specifieke laden in voor de wielwisselgereedschapswagen. De uitsnijdingen zijn gemaakt voor een reeks producten inclusief een standaard of compacte inslagmoersleutel, een momentsleutel, een doppenset, gewone en extralange impactdoppen, wieldoppen met versterkte legering, verlengstukken, handschoenen en een ventielsleutel. De foammodule is 130mm diep en past perfect in alle standaard werktuigenladen.

Trade marketing manager van Facom Benelux, Inge De Cuyper, over de lancering: “Deze nieuwe modules bieden onze klanten een praktische en handige opslagmogelijkheid voor alles wat te maken heeft met het verwisselen van wielen, met de bijkomende bonus van een set doppen van de hoogste kwaliteit, die inbegrepen is in de prijs.”

Bandencentrale

De S.208-200EA momentsleutel is een ½-duims model met een werkkracht van 40 tot 200 Nm. Hij is nauwkeurig tot op of – 4% met nonius/micrometer instelling en vergrendeling en is een hoge mate van precisie en functionaliteit gewaarborgd. Dankzij de toevoeging van een 72-tands ratelmechanisme kan de gebruiker de sleutel makkelijk gebruiken, zelfs in nauwe ruimten. Hij voldoet verder nog aan de ISO6789 en EN26789 normen en is dus ideaal voor gebruik in een professionele omgeving met ISO9000 certificering.

Impactdoppen zijn essentieel in een druk atelier of bandencentrale. Omdat ze dagelijks veelvuldig worden gebruikt in dergelijke omstandigheden kunnen ze ook snel verslijten. Facoms nieuwe wielimpactdoppen met versterkte legering zijn ontworpen om tot zeven keer langer mee te gaan dan de standaard versies. De set bevat 15, 17, 19, 21, 22mm extraduurzame impactdoppen met teflon sleuven die de dure wielen beschermen tijdens de ingreep. Ze worden opgeslagen in een ‘detection box’, waardoor de gebruiker meteen de inventaris kan checken. Er hoort ook een gratis ventielsleutel bij de set.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *