De website van Focwa is genomineerd voor de Sitecore People’s Choice Award 2013. De website met de meeste likes op Facebook wint deze publieksprijs. Stemmen kan tot en met donderdag 28 november.

Nadat in 2010 de verenigingsstructuur van Focwa op de schop ging was de website aan de beurt. Samen met Caesar Experts heeft Focwa gekozen voor het communicatieplatform Sitecore. De nieuwe website is inmiddels een jaar online en biedt de brancheorganisatie meer dan alleen een website.

Michel Maasdijk, ICT-manager bij Focwa: Caesar Experts richt zich niet alleen op de ICT, maar vooral ook op hoe het project onze organisatie succesvoller maakt. Wanneer zijn wij tevreden? Ze meten de succesfactoren en sturen bij als dat moet. Het resultaat was bij ons een maximale eindscore: 100% tevreden.”

Naast de People’s Choice Award worden er bij de verkiezingen ook prijzen uitgereikt in de volgende categoriën: Business Transformation, Innovation en Digital Marketing. Focwa.nl is tevens genomineerd in de categorie Business Transformation. Tenslotte zal één site dit jaar worden bekroond met de Sitecore Site Of The Year 2013 Award.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
15 juli 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties