Nieuwe zoektocht beste leerbedrijf en leermeester

Innovam gaat weer op zoek naar het beste leerbedrijf en de beste leermeester. Vorig jaar sleepten Autobedrijf Jelle Talsma en leermeester Frank van de Sande van MAN Eindhoven de prijzen in de mobiliteitsbranche in de wacht.

Ieder jaar wordt de prijs Beste Leerbedrijf en Beste Praktijkopleider uitgeloofd door het ministerie van OCW. Innovam zoekt het beste leerbedrijf en de beste leermeester (praktijkopleider) van de mobiliteitsbranche. De winnaars gaan door naar de landelijke verkiezing, waar zij de strijd aan gaan met de winnaars van andere sectoren zoals een bouwbedrijf, een zorginstelling, een schildersbedrijf, een kapper en een horecaonderneming.

Bedrijven en leermeesters kunnen zich tot 1 juli voor de verkiezing aanmelden via Innovam.nl/besteleerbedrijf. De finaledag is op donderdag 3 november.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *