Nissan lanceert website onderdelen

Nissan lanceert Partslink24 in Nederland. Dit is een online informatie- en bestelplatform waar universele garagebedrijven en schadeherstellers originele Nissan-parts kunnen bestellen. De bestelling en levering lopen via de geselecteerde Nissan Services Pro-dealers, die als onderdelenhub bedrijven in de regio bedienen.

“In Nederland rijden ruim 200.000 Nissans rond. Bij universele garages en schadeherstellers is voortdurend vraag naar Nissan-onderdelen. Wij hebben met Partslink24 een helder antwoord op die vraag. Het platform biedt een eenvoudig bestel- en leveringsproces zodat we deze bedrijven uitstekend kunnen bedienen”, vertelt Onno Duimel, aftersalesdirecteur bij Nissan Nederland.

In totaal tonen de catalogi van Partslink24 ruim 7,2 miljoen onderdelen – met actuele prijsinfo – die 24 uur per dag, zeven dagen per week online besteld kunnen worden. Duimel vat samen: “Partslink24 is voor universele bedrijven en schadeherstellers een handzaam stuk digitaal gereedschap dat bijdraagt aan een gestroomlijnde doorgang in de werkplaats.” Overigens biedt Partslink24 behalve de originele Nissan-onderdelen ook originele onderdelen voor nog eens 25 automerken.

Er zijn in Nederland tien Nissan Services Pro-dealers die een regionaal draaipunt in de onderdelenservice vormen. Behalve onderdelen en informatie is op Partslink24 ook alles te vinden over technische servicecampagnes en recalls.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.