NRF introduceert Economy Class

Nieuw bij NRF is de range Economy Class. Naast de originele producten van NRF wordt er nu ook een alternatief product aangeboden. Inmiddels zijn er al 35 alternatieve radiateuren beschikbaar. De komende periode zullen nog meer alternatieven worden geproduceerd.

Economy Class producten van NRF worden parallel aangeboden naast de corresponderende originele producten van NRF en zijn voorzien van een apart onderdeelnummer, namelijk het onderdeelnummer van het origineel plus de A van Alternatief. In Tecdoc zijn Economy Class producten herkenbaar door de reeds genoemde A, de productversie Alternative en de commerciële notatie Economy Class.

De doelgroep van deze productlijn bevindt in de leeftijdscategorie tussen tien en vijftien jaar oud. In ons land rijden daar zo’n 2,5 miljoen auto’s van rond, op Europees niveau zijn het er honderd miljoen. Auto’s met een restwaarde van een paar duizend euro en met een beduidend lager jaarkilometrage. In plaats van de gemiddelde 7500 kilometers per jaar rijdt deze groep voornamelijk korte ritten. Klanten in deze groep zoeken naar alternatieven die in lijn liggen met de waarde van de auto.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *