NRF introduceert kachelventilatoren

Het productassortiment van NRF bevat ruim zevenduizend producten op het vlak van motorkoeling en airconditioning. NRF voegt hier nu een nieuwe productlijn aan toe: kachelventilatoren. NRF start met 151 SKU’s, beschikbaar voor personenauto’s, bedrijfsvoertuigen en vrachtauto’s.

Volgens NRF voldoen ook deze producten aan de kwaliteitseisen zoals die gelden voor de producten in de eerste montage. De data is ook beschikbaar in Tecdoc.

Behalve de kachelventilatoren heeft NRF ook nieuws op het vlak van airco. In een praktisch airco-vuloverzicht staat voor de meest gangbare Europese auto’s (bijna duizend modellen) de soort en vulhoeveelheid van het koudemiddel en de compressorolie. De komende periode verspreidt NRF dit vuloverzicht onder haar klanten. NRF heeft een breed assortiment aan aircoproducten, zoals: compressoren, condensors, drogers, verdampers, kachels en kachelventilatoren.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.