NTN SNR start in Nederland

Lagerfabrikant NTN SNR wil een grotere rol gaan spelen op de Nederlandse aftermarket. In oktober 2011 konden we al melden dat het bedrijf daarvoor een speciaal verkoop- en marketingteam heeft samengesteld. Het personeelsbestand bestaat inmiddels uit tien personen.

De groep heeft drie personen binnen het huidige team aangewezen om een en ander voor de Nederlandse markt in goede banen te leiden. Marcus Hähner werkt sinds 1994 bij NTN SNR en is verkoopmanager aftermarket voor Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Nederland. Verder is hij ook verantwoordelijk voor de grote inkoopgroepen Temot International en ATR International. Lukas Winkel heeft een technische opleiding autotechniek en is sinds 2008 in dienst bij het bedrijf. Hij is nu aangesteld als regioverkoopmanager voor Noord-Duitsland en Nederland. Catherine Demeulemeester is juli 2011 gestart bij de lagerspecialist en is verantwoordelijk voor de verkoop en marketing voor de Nederlandse markt.

Hähner stelt duidelijke ambities voor de voor hun nieuwe markt: “Onze doelstelling is om gedegen partners te vinden waarmee we op lange termijn kunnen samenwerken, zodat we ons marktaandeel kunnen ontwikkelen en uitbreiden in Nederland.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.