Occasioncenter Leaseplan ook in Zwolle

In Zwolle opent Leaseplan Nederland vandaag een nieuw occasioncenter – het vijfde in Nederland in krap vijf jaar. Volgens de onderneming is daarmee de nagestreefde landelijke dekking compleet. Leaseplan zegt in te spelen op de sterk groeiende vraag naar goede tweedehands auto’s in het algemeen en ex-leaseauto’s in het bijzonder.

 

Net als de andere vier vestigingen ligt ook de Zwolse showroom op een prominente locatie in de buurt van de snelweg (in dit geval de A28 op bedrijventerrein de Vrolijkheid). De vestiging biedt ruimte aan zo’n honderd occasions en toont ook een of meerdere private leaseauto’s. Het naastgelegen onderhoudscentrum, nu nog Van Renselaar Cars, sluit zich per maart aan bij Leaseplan-partner Bosch Car Service voor onderhoud van alle automerken. Ook wie zijn auto niet bij Leaseplan heeft aangeschaft, kan er terecht.

Jaarlijks verkoopt Leaseplan ongeveer dertigduizend tweedehands auto’s. Behalve in Zwolle zijn er ook occasioncenters in Veghel, Moordrecht, Breukelen en Hengelo.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *