Met Leaseplan Free introduceert Leaseplan, sinds kort onderdeel van ALD Automotive, verschillende abonnementen voor privélease, die al na zes maanden opzegbaar zijn. Hiermee speelt Leaseplan in op de toenemende verschuiving van bezit naar gebruik.

Met de nieuwe abonnementsvorm kan Leaseplan de consument al binnen vier dagen een beschikbare auto leveren, zonder langdurige verplichtingen. Manager van Leaseplan Nederland, Sander Pleij: “Een steeds grotere groep consumenten wil niet het gedoe en de risico’s van een eigen auto of een langdurig contract, maar wel graag snel en op maat naar zijn bestemming komen. Met Leaseplan Free kunnen wij deze flexibiliteit bieden.”

De nieuwe dienst omvat verschillende automerken, modellen en prijsklassen, waaronder een toenemend aantal volledig elektrische voertuigen. Door de korte looptijd is er geen BKR-registratie nodig. De consument kiest zelf zijn kilometerbundel, vanaf vijfduizend kilometer per jaar.

Overstap

Met Leaseplan Free richt de leasemaatschappij zich met name op consumenten die een korte periode een auto nodig hebben, de overstap naar elektrisch rijden willen testen of die het besluit van een aanschaf van een auto nog even uit willen stellen. De auto naar keuze wordt thuis afgeleverd.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties