OEC koppelt ook Handelsprijzen.nl

Klanten van OEC Nederland kunnen hun occasions nu rechtstreeks koppelen met de website Handelsprijzen.nl. Hierdoor neemt het aanbod op het portaal toe met dat van circa 650 autobedrijven. Alfa Romeo- en Mercedes-Benz-dealer Wensink gaat als eerste gebruiken de nieuwe koppeling. Eerder deze week is bekend geworden dat ook het occasionaanbod op Autowereld.nl is gegroeid door de aansluiting op Carsoft-DMS en Autopresentatie van OEC.

Met Handelsprijzen.nl kunnen autobedrijven hun voorraad aan particulieren aanbieden tegen de gebruikelijke verkoopprijs, terwijl collega-autobedrijven mits gewenst diezelfde auto kunnen zoeken en bekijken op basis van B2B-condities. “Op Google hebben onze merkgerichte sites een hoge ranking, ofwel ze komen al snel in beeld voor de consument die gericht zoekt”, stelt Linus Geerts, directeur en oprichter van Handelsprijzen.nl.

Met deze samenwerking worden ook exclusieve merkportalen ontsloten, zoals die van Mercedes-Benz, Landrover, Chrysler en Saab. Deze landelijke portalen draaien volledig op het OEC-systeem Customer Connect / Autopresentatie.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.