Omzet en resultaat omhoog bij Stern

De omzet en het resultaat in het eerste kwartaal van 2011 is bij Stern Auto omhoog gegaan ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Stern zag met name de verkoop van nieuwe persoonsauto’s en bedrijfswagens flink stijgen.

De omzet is op 270 miljoen euro uitgekomen ( 5,8 procent) en het resultaat na belasting op 2,3 miljoen euro tegenover 1,6 miljoen euro in dezelfde periode een jaar eerder. Het resultaat voor belastingen is gestegen tot 3,1 miljoen euro.
Stern ziet 2011 positief tegemoet vanwege kostenverlaging, efficiencyverbeteringen en rekent op een verdere verbetering van de zakelijke markt. Omzetgroei moet dan ook vooral komen van hogere volumes en verkoopprijzen op de zakelijke markt. De groeiverwachtingen zijn na 2011 beperkt, maar Stern signaleert wel positieve marktontwikkelingen.

Onlangs heeft Stern Groep zijn laatste zeven tankstations verhuurd, dan wel verkocht. De langlopend verhuurde tankstations worden voortaan beschouwd als onderdeel van de vastgoed portefeuille van Stern Groep.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *