Onderscheidingen Porsche Centra

Drie Nederlandse Porsche Centra hebben prijzen gewonnen. Porsche Centrum Gelderland won wederom de Excellence Cup van het jaar. Porsche Centrum Leusden kreeg zowel de Sales Excellence Cup als de Service Tequipment Award toebedeeld. Porsche Centrum Maastricht was goed voor een Service Excellence Award en won daarbij ook de Classic Award.

De Excellence Cup werd wederom gewonnen door Porsche Centrum Gelderland. Het bedrijf haalde zeer hoge scores op het gebied van sales, service, uitstraling en klanttevredenheid. Pon Porsche Import heeft deze prijs in 2009 in het leven geroepen om de Nederlandse Porsche Centra te stimuleren tot (nog) verdere kwaliteitsverbetering en maximale klanttevredenheid.

Porsche Centrum Leusden kreeg de Sales Excellence Award toebedeeld. Deze door Porsche AG geïnitieerde award is een beloning voor het feit dat ‘Leusden’ de beste Porsche dealer op het gebied van Sales is. Ook de klanttevredenheid bleek van hoog niveau. Porsche Centrum Leusden ontving tevens de Service Tequipment Award. Deze prijs geeft aan dat Porsche Centrum Leusden de beste dealer is op het gebied van sales en marketing van Tequipment – de originele Porsche accessoires. Ook deze prijs heeft door de betrokkenheid van Porsche AG een internationaal karakter.

Het hoge serviceniveau van de Nederlandse Porsche organisatie wordt nog eens extra onderstreept door het feit dat Porsche Centrum Maastricht de Service Excellence Award in de wacht wist te slepen, dé internationale beloning voor service van topklasse.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *