Onderzoek Denso en Intel naar communicatieplatform

Denso en Intel hebben en intentieverklaring getekend om samen de volgende generatie informatie- en communicatiesystemen in auto’s te ontwikkelen. Uiteindelijk moet er een platform ontstaan dat voor bestuurders voertuiginformatie en infotainment combineert.

Het nieuwe systeem moet ook content van bijvoorbeeld smartphones en tablets kunnen koppelen. Denso heeft hiervoor speciale technieken ontwikkeld, zoals de Navibridge en de Arpeggio. Deze informatie wordt vervolgens op een veilige manier getoond op een display in het dashboard, zodat de bestuurder niet te veel wordt afgeleid.
Denso blijft naast Intel ook met andere IT-bedrijven samenwerken om de technieken verder te kunnen ontwikkelen.

In het verlengde van deze systemen heeft het bedrijf Millennial Media and Comscore eind vorig jaar in Europa, Amerika en Japan onderzocht hoe automotive consumenten mobiel internet gebruiken om informatie over auto’s te vinden, dealers te traceren en na het aankoopproces betrokken te blijven bij automerken. Lees er hier alles over >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.