Online cursussen mobiliteitsbranche op maat

Online opleider Skills Town is onlangs een samenwerking aangegaan met personeelsadviesbureau We Power People. Samen gaan zij online cursussen aanbieden voor de mobiliteitsbranche.

Het gaat daarbij vooral om algemene vaardigheden, zoals: hoe plan ik mijn afspraken, hoe manage ik mijn team, hoe werk ik samen met collega’s aan een oplossing? De cursussen zijn vooral gericht op verkoopmedewerkers. Ook voor receptiemedewerkers kunnen zij van nut zijn.

Webinars en essentials

Veel mensen hebben wel de motivatie hebben om iets te leren, maar willen daar vaak geen uren aan besteden. Daarom biedt Skills Town de lesstof op verschillende manieren aan. Er zijn webinars waarbij een expert, vaak live, een verhandeling houdt over een onderwerp. Maar er zijn ook online essentials, een soort minicursussen die in een paar minuten uitleggen hoe je iets aanpakt. We Power People werkt speciaal voor technische bedrijven en is ontstaan vanuit Innovam, het kenniscentrum voor de mobiliteitsbranche. Door de samenwerking met dit personeelsadviesbureau is Skills Town in staat de kennis op de juiste manier in te zetten in de mobiliteitsbranche.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3806 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters