Online NAP-controle bij Autovide

Autovide biedt al haar cliënten de mogelijkheid om bij occasions een Nationale Autopas-controle uit te voeren. Via deze module kan binnen enkele seconden de kilometerstand op juistheid worden gecontroleerd en nog meer zekerheid worden verkregen over de auto die wordt verkocht. Autovide heeft hiervoor een aansluitingsovereenkomst gesloten met RDC Nederland en Stichting Nationale Auto Pas.

Wanneer een (particuliere) autoverkoper via het verkoopsysteem van Autovide een auto advertentie plaatst, kan er ook worden gekozen voor het uitvoeren van een controle op NAP. Wanneer de kilometerstand logisch verklaarbaar is, dan wordt in de advertentie het NAP-logo getoond. Staat er in de advertentie geen NAP-logo, dan kan een (particuliere) auto koper alsnog een controle uitvoeren op de gegevens.

De kosten voor het uitvoeren van een NAP-controle zijn gelijk aan het tarief via de Stichting Nationale Auto Pas.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *