Ook klantnamen in nieuwe Lease Top-50

De Aumacon Leasebedrijven Top-50, die op 17 november verschijnt tijdens het lease-event van Automotive Insiders, bevat een aantal toevoegingen ten opzichte van haar voorganger.

Zo zijn in de nieuwste uitgave bij vrijwel alle leasemaatschappijen tal van klantnamen opgenomen. Vermeld zijn ook eventuele keurmerken, het VZR-rapportcijfer voor rijderstevredenheid en de allianties waarbij leasemaatschappijen zich hebben aangesloten. Verder is de mix van de aangeboden leasevormen op drie verschillende meetmomenten vastgelegd. Daarnaast zijn voor het eerst de activiteiten op het gebied van private lease cijfermatig in beeld gebracht.

Vaste waarden in het jaarlijkse overzicht van de vijftig grootste leasemaatschappijen in Nederland zijn de gegevens op het gebied van eigendom en management, financiële resultaten en de huisleveranciers op het gebied van producten en processen. Ook de (geschatte) jaarlijkse aantallen op het gebied van remarketing zijn terug te vinden. Bezoekers van het AI-event krijgen tachtig euro korting op de jongste Aumacon Leasebedrijven Top-50. De overhandiging van het eerste exemplaar maakt deel uit van een door kennisnetwerk Automotive Insiders opgetuigd programma, gewijd aan de (on)houdbaarheid van het businessmodel onder de leasemaatschappij. Ruim 100 personen hebben zich al aangemeld.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *