Op bezoek bij Rogam

De ontwikkelingen in automotive land gaan momenteel sneller dan ooit. Hoe reageert de dealer daarop? Wat betekent dat voor zijn locatiebeleid en hoe past hij zijn organisatie daarop aan? Daarom is Automotive Insiders op 14 november te gast bij de Rotterdamse vestiging van Mercedes dealer Rogam.

Martin den Heijer, directeur van Rogam, zal in het kort zijn visie geven over de positie en strategie van Rogam. Hans Blink is gastspreker. Hij zal zijn visie uiteenzetten over de mobiliteit van de toekomst en aangeven welke factoren in die ontwikkeling een leidende rol zullen gaan spelen. Uiteraard ontbreekt ook de rondleiding door het bedrijf niet, waarbij verder wordt gesproken over het reilen en zeilen bij Rogam. Aansluitend is er een netwerkborrel.

Gratis mee

Sinds 1955 is Rogam officieel Mercedes-Benz bedrijfswagendealer en sinds 2001 ook personenwagendealer. Tevens is Rogam dealer van de merken Smart en Mitsubishi Fuso bedrijfswagens. Rogam heeft zeven vestigingen. Het familiebedrijf is in 2013 voor de derde keer op rij tot winnaar uitgeroepen tot de best geleide organisatie binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf, aldus het programma dat Deloitte in samenwerking met de Kamer van Koophandel, VNO-NCW, Tias Nimbas Business School en Management Team organiseert.

Dit On The Move bedrijfsbezoek is gratis voor de lezers van Aftersales Magazine. Je kunt je HIER aanmelden met code 1411.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *