Op vrouwen gerichte autoverzekering in trek

Een meeverzekerde handtas, geen eigen risico, hulp bij het schadeformulier en een lieflijk ogende website. Als autoverzekeraars deze aspecten meenemen zijn vrouwen bereid massaal over te stappen of af te sluiten.

Autoverzekeringen die zich speciaal op vrouwen richten zijn in trek. De vrouwenautoverzekeringen Onna – Onna en Zij Rijdt Beter, zagen vorig jaar het aantal klanten stijgen met bijna 30 procent ten opzichte van een jaar eerder. En die stijgende lijn zal zich voortzetten.

“Ruim vijf jaar geleden zijn wij begonnen met deze verzekering speciaal voor vrouwen”, zegt Lex Orie van Onna-Onna in Spits: “Wat ons destijds opviel wat dat er weinig binding is tussen verzekeraars en de consumenten. Een koude kille band. Wij zijn met vrouwen rond de tafel gaan zitten en hebben hen gevraagd wat zij willen. Zij willen bijvoorbeeld niet voor een dubbeltje op de eerste rang zitten, geen uitgekleed kaal pakket tegen een lage prijs, maar een goede dekking voor een mooie premie. En geen afstandelijke band, maar een bereikbare verzekeraar, die voor alles gebeld kan worden.” 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.