Opel levert dienstauto’s Alliander

Netwerkbedrijf Alliander heeft Opel voor de komende jaren aangewezen als vaste leverancier van grote dienstauto’s. Er worden ruim 700 Movano’s en speciale voertuigen afgenomen. Vooral de service- en onderhoudsvoorwaarden en het inzetten van Eco-onderdelen hebben een doorslaggevende rol gespeeld bij deze beslissing.

Zaken waar Opel rekening mee houdt bij de levering zijn verruimde openingstijden om buiten werktijden van Alliander planbaar onderhoud mogelijk te maken, klein onderhoud en kleine reparaties (werkzaamheden korter dan 1,5 uur) worden met voorrang en zonder afspraak afgehandeld, er wordt passend vervangend vervoer geregeld voor medewerkers en de juiste banden voor het seizoen.

Eco-onderdelen zijn voor Opel een belangrijke factor op het gebied van duurzaamheid. Het zijn originele Opel-onderdelen die tijdens reparaties zijn vervangen, waarna ze een complete revisie ondergaan zodat ze later opnieuw gebruikt kunnen worden als vervangingsonderdeel.

In totaal heeft Alliander ongeveer 1.600 bedrijfsauto’s in gebruik, voornamelijk in de provincies Gelderland, Friesland, Noord-Holland, Flevoland en de regio Eindhoven.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.