Opel start occasionwebsite

Opel heeft een nieuw label voor gebruikte auto’s va dit merk in het leven geroepen. Bij Opel Occasions hoort een nieuwe website, die geoptimaliseerd is voor mobiel gebruik. Hierdoor zijn de zoekresultaten ondermeer locatieafhankelijk en worden de dichtstbijzijnde dealers weergegeven.

Een occasion binnen dit Opel-label is maximaal acht jaar oud en heeft tot 160.000 kilometer op de teller staan. Daarnaast wordt ook het extra label Youngsters gehanteert. Deze auto’s zijn rechtstreeks afkomstig van de importeur Opel Nederland en haar dealernetwerk. Opel Youngsters zijn niet ouder dan een jaar en hebben nooit meer dan 40.000 kilometer gereden.

De modellen die onder het occasionconcept vallen, zijn te vinden via Opeloccasions.nl. Een handige feature is dat de dichtstbijzijnde dealers en occasions niet alleen via de zoekoptie te vinden zijn, maar ook via een locatieafhankelijke kaart.

Extra’s

Een Opel Occasion altijd wordt afgeleverd met twaalf maanden mobiliteitsgarantie en minimaal één jaar APK. De kilometerstand is gegarandeerd en de auto is in de werkplaats onderworpen aan een inspectie op honderd punten. Ook worden kopers lid van Mijn Opel, kunnen zij de occasions eventueel via financiering aanschaffen en is er veertien dagen omruilgarantie.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.