Opeldealer Kooiman aangesloten bij AHG

Opeldealer Kooiman uit Oud-Beijerland heeft zich aangesloten bij schadeketen Autoschade Herstel Groep. Met de aansluiting wil Kooiman zich nog verder professionaliseren in de schadebranche.

“Door aansluiting bij AHG kunnen we onze klanten beter bedienen en geven wij de schadeafdeling de boost die ze verdienen”, aldus directeur Herman Kooiman. “De organisatie past prima bij ons. Ook de online marketing aanpak voor cosmetisch schadeherstel is een tool waar wij onze klanten extra service mee kunnen geven.”

Het bedrijf is opgericht in 1973 en uitgegroeid tot een begrip in de regio. Onlangs kreeg het autobedrijf de OKA uitgereikt van Opel Nederland, die wordt uitgereikt aan dealers die zeer hoog scoren in de klanttevredenheidsenquêtes van het automerk.

Autoschade Herstel Groep telt vijftig aangesloten schadeherstelbedrijven in ons land en richt zich met alle soorten herstel op de zakelijke en particuliere markt. Met het Easy2Fix label richt de keten zich op de WA markt met efficiënte smart repairtechnieken.

 

Ivonne Vermeulen

Eindredacteur Aftersales Magazine. Ivonne heeft een rijke bagage waarin journalistieke waarden en kennis van de autobranche bijeenkomen. Dankzij haar rol binnen Focwa's Carrosserie beschikt zij bovendien over een indrukwekkend netwerk in de schadeherstelbranche.

Van Ivonne Vermeulen zijn er nog 343 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Ivonne Vermeulen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.