Robert van Mourik is met zijn bedrijf in Geldermalsen franchisepartner geworden bij Autoschade Herstel Groep. Het bedrijf bestaat ruim 25 jaar, is Focwa-gecertificeerd en beschikt over het certificaat Duurzaam Repareren.

De aansluiting bij Autoschade Herstel Groep is ingegeven door de laagdrempeligheid en de ruimte om zelf ondernemer te blijven. Daarnaast speelt voor Van Mourik de ambitie voor de toekomst mee: “Met name schadesturing en inkoopvoordeel zijn voor ons van belang om nog verder te groeien.”

Spuitcabines

Behalve met autoschadeherstel s is het bedrijf ook actief  met oldtimer- en caravanreparatie. De werkplaats beschikt over twee spuitcabines, tien bruggen en een richtbank. Er is volgens de ondernemer goed nagedacht over de inrichting, om zo efficiënt en bewust mogelijk te werken. Zo werken diverse afdelingen naadloos samen, waarbij auto’s op een slimme manier het herstelproces doorlopen. “En in het kader van duurzaamheid hebben we onlangs ons volledige pand voorzien van ledverlichting en het dak opnieuw laten isoleren.” Deal: AHG-directeur Guus van Dreven en Robert van Mourik.
Deel dit artikel op
Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties