Open huis Terlouw Diesel

Terlouw Diesel Center verzorgt op 14 december vanaf 15.00 uur een open huis. Bezoekers kunnen kennismaken met de jongste uitbreidingen bij Terlouw op het gebied van revisie, diagnose en roetfilterreiniging.

Negatieve mediaberichten ten spijt is er volgens Terlouw wel degelijk toekomst voor de dieselmotor. “Alle automerken onderstrepen dat de moderne dieselmotor, naast benzine/hybride/elektrisch, toepasbaar en noodzakelijk zal blijven.” Een kijkje in de keuken is voor een techneut dan ook interessant én relevant. Tijdens het open huis praat het Terlouw-team de belangstellenden bij over:

  • revisie en testen common-railsystemen
  • diagnose dieselinspuitsystemen (inclusief uitlaatgas nabehandeling)
  • vermogensmeting en optimaliseren van trucks en landbouwvoertuigen
  • roetfilterreiniging met inspectie van het filterelement
  • het roetfiltermerk Walker: alleen silicium-carbidefilters

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.